Innehåll


E-post


Chatt

Till The Philosophy Nets chattRiktlinjer för The Philosophy Nets chatt

Inlägg får skrivas på svenska, norska, danska eller engelska.

The Philosophy Nets chatt är i första hand till för att diskutera olika filosofiska frågor. Är du intresserad av andra ämnen bör du överväga att söka dig till något annat forum. Det är dock tillåtet att diskutera även andra spörsmål.

Tänk alltid på att respektera övriga deltagare på chatten. Undvik rena personangrepp.

Tänk på att all information du postar kommer att vara tillgänglig för sidans besökare. Du bör vara försiktig med att lämna ut egna personuppgifter som du är rädd om.

Det är inte tillåtet att utan samtycke lägga ut personuppgifter om andra, t.ex. personnummer, e-postadress eller telefonnummer.


Regler för The Philosophy Nets chatt

Det är inte tillåtet att posta meddelanden som strider mot svensk eller internationell lag. Detta förbud inkluderar bl.a. förtal, olaga hot, hets mot folkgrupp, uppvigling och inlägg som kränker andras upphovsrätt.


Övrigt

Det chattprogram som används tillhandahålls av företaget Parachat.

Då du loggar in och då du loggar ut kommer en ruta med reklam att poppa upp.

The Philosophy Net förbehåller sig rätten att när som helst, utan motivering och utan förvarning ändra de regler och riktlinjer som gäller för chatten.

Om du upptäcker någon individ som konstant beter sig på ett sätt som strider mot de regler och/eller riktlinjer som angivits ovan, får du gärna höra av dig till <info@thephilosophynet.com> för att påtala detta.


Tack!


Till The Philosophy Nets chatt

Till toppen


© 1997-2004 The Philosophy Net